Vorige edities

2019

Mobility Service Airport Night Run

Final flight van Mobility Service Airport Night Run één groot muziekfeest!

Zo’n 2.000 sportievelingen genoten van een uitverkochte en laatste editie van de Mobility Service Airport Night Run. Voor de derde keer stonden Groningen Airport Eelde en de omgelegen bossen centraal tijdens het sfeervolle hardloopevenement. De deelnemers genoten tijdens de speciale muziekeditie van een iconisch parcours van 6 km of 10km waarbij ze door en langs zes verschillende muziekzones liepen. Nieuw dit jaar was de Kids Run van 3 km voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 12 jaar.

Foto's Aftermovie Sfeerverslag
2018

Mobility Service Airport Night Run

Wederom veel enthousiaste lopers tijdens Mobility Service Airport Night Run

Ruim 1.500 lopers hebben tijdens de tweede editie van de Mobility Service Airport Night Run op unieke wijze Groningen Airport Eelde en het nabijgelegen terrein ontdekt. Het nachtelijk parcours van 10 km, 7,5 km of 5 km voerde de deelnemers door de bossen van Vosbergen en over de landingsbaan van de Noordelijke luchthaven. 

Foto's Aftermovie Sfeerverslag
2017

Mobility Service Airport Night Run

Alle verwachtingen van de 2.300 lopers worden overtroffen

Meer dan 2.300 lopers hebben bij de eerste editie van de Mobility Service Airport Night Run op unieke wijze Groningen Airport Eelde en het nabijgelegen terrein ontdekt. In een nachtelijk parcours door de bossen van Vosbergen en over de landingsbaan van de Noordelijke luchthaven werden deelnemers onderweg verrast door entertainment en lichteffecten. De finish was geheel in stijl van het bijzondere evenement bij de terminal. Na afloop was een heuse afterparty met een groot podium waar een DJ en band elkaar afwisselden. 

Foto's Aftermovie Magazine