Nieuw parcours Mobility Service Airport Night Run zorgt voor swingende editie

images

Rennen door uiteenlopende muziekzones kan tijdens de muziekeditie van de Mobility Service Airport Night run. Zodra de zon op zaterdag 16 november onder is klinkt het startschot van de ''Final Flight'' en starten de deelnemers aan hun avontuur over Groningen Airport Eelde en door de omgelegen bossen.

Final Flight
Deelnemers kunnen dit jaar op de splitsing kiezen tussen een parcours van 6 km of 10 km. Het parcours is zo donker als de nacht en wordt slechts op enkele plaatsen verlicht. Met een hoofdlampje loop je door of langs zes uiteenlopende muziekzones. Deelnemers krijgen voor de laatste keer de kans om over Groningen Airport Eelde te lopen. De Night Run zal volgend jaar op een andere, nader bekend te maken, manier invulling krijgen. Het concept van het lopen in het donker zal hetzelfde blijven, maar met een andere omgeving als decor. 

Kids Run
Dit jaar wordt er ook een nieuwe categorie geïntroduceerd, namelijk de Kids Run met een parcours van ongeveer 3 km voor kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 12 jaar. Ouders of verzorgers kunnen tegen een gereduceerd tarief meelopen als begeleider. Daarnaast is het ook mogelijk voor (loop)groepen om zich in te schrijven en worden er speciale Business Numbers aangeboden voor het bedrijfsleven.

Inschrijven
Wil jij nog een keer over Groningen Airport Eelde lopen? Mis deze kans dan niet! Je kunt je hier inschrijven.