Nieuws

mei 2017

dinsdag 02.05.2017

Ondertekening Mobility Service.jpeg
Mobility Service Nederland titelsponsor van eerste Airport Night Run

De hoofdsponsor en tevens naamgever van het evenement is leasemaatschappij Mobility Service Nederland, gevestigd in een monumentaal pand pal tegenover Groningen Airport Eelde. Mobility Service Nederland is een extreem klantgerichte autoleasemaatschappij, werkzaam voor het MKB en voor detacheerders in heel Nederland. Commercieel manager Pieter Boutsma: “Het gaat om een prachtig innovatief evenement, een mooi voorbeeld van duurzame mobiliteit. Als overburen leveren wij natuurlijk graag een bijdrage aan het stimuleren van de bedrijvigheid voor Groningen Airport Eelde. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om onze naam aan dit evenement te verbinden.”

lees meer

woensdag 03.05.2017

2012-1177 (183).jpg
Spectaculair hardloopevenement in het donker brengt spanning en beleving op luchthaven Groningen Airport Eelde

Een landelijke primeur in Eelde (Groningen): op zaterdag 16 september zijn Groningen Airport Eelde en omgeving hét decor van de allereerste Mobililty Service Airport Night Run in Nederland. Een absolute must voor deelnemers die nog meer beleving, spanning en vernieuwing in een hardloopevenement willen ervaren. Vanaf dinsdag 16 mei kunnen enthousiastelingen zich opgeven voor deelname aan dit avondevenement. Het parcours is 10 km lang waarbij het op de dag zelf mogelijk is een kortere afstand te kiezen van 7,5 km of 5 km. Daarnaast worden ook speciale arrangementen voor bedrijven aangeboden. Na afloop is een heuse afterparty.

lees meer

vrijdag 12.05.2017

shirts transparante achtergrond.png
Speciaal shirt voor de eerste editie

Voor de eerste Airport Night Run is een functioneel hardloopshirt ontworpen. Dit shirt kun je voor €20,- bestellen bij jouw online inschrijving.

lees meer

dinsdag 16.05.2017

2014-1177 (303)_bewerkt_geel.jpg
Zaterdag 16 september is het zover, de inschrijving is open!

De inschrijving voor de eerste editie van de Mobility Service Airport Night Run is geopend! De eerste editie is op zaterdag 16 september bij Groningen Airport Eelde. Loop ook mee en geniet van een bijzondere loop over de landingsbaan en door de bossen. De eerste startwave is om 21.30 uur.

lees meer