Nieuws

september 2018

zondag 16.09.2018

SBSFotomarketing_Airportrun2018_081.jpg
Wederom veel enthousiaste lopers tijdens de tweede editie van de Mobility Service Airport Night Run

Op zaterdagavond 15 september hebben 1.500 lopers tijdens de tweede editie van de Mobility Service Airport Night Run op unieke wijze Groningen Airport Eelde en het nabijgelegen terrein ontdekt. Het nachtelijk parcours van 10 km, 7,5 km of 5 km voerde de deelnemers door de bossen van Vosbergen en over de landingsbaan van de Noordelijke luchthaven. Om 21.00 uur vertrokken de eerste deelnemers, nadat Pieter Boutsma van Mobility Service het startschot had gegeven. Deelnemers gingen gefaseerd in totaal vier startwaves van start. Onderweg konden de lopers kiezen tussen een 10 km, 7,5 km of 5 km route. Zo is er voor iedereen een geschikte afstand. Tijdens de loop werden deelnemers verrast door prachtig uitgelicht entertainment in het bos en op de landingsbaan. Het gehele terrein voor de terminal van Groningen Airport Eelde werd omgebouwd tot eventterrein. De centrale plek waar deelnemers hun startnummer konden ophalen, over de finish kwamen en hun welverdiende medaille in ontvangst namen. Daarna was het tijd voor de afterparty. Op het podium draaide een DJ en de sfeer zat er direct goed in. “Het was geweldig. Wat een spanning in het donker. De sfeer en aankleding maakt het echt af. Zeker een run die je gelopen moet hebben!”, aldus een enthousiaste deelnemer. Namens de organisatie Golazo Noord Nederland, kijkt Elske Dijkstra terug op een geslaagde tweede editie. “Ik ben trots om wederom al die vrolijke gezichten te zien en enthousiaste verhalen van de deelnemers te horen. Daar doen we het voor.”

lees meer

zondag 16.09.2018

SBSFotomarketing_Airportrun2018_070.jpg
De eerste foto's staan online!

Heb jij ook zo genoten gister en ben jij benieuwd naar het fotoalbum? Bekijk deze dan hier! Het fotoalbum wordt morgen verder aangevuld.

lees meer

donderdag 13.09.2018

AirportRun0202.jpg
Weersverwachting voor zaterdag

Tijdens de Airport Night Run wordt wisselend bewolkt weer verwacht. Er staat een zwakke tot matige wind en het is droog. De temperatuur ligt rond de 14 graden. Perfecte weersverwachting voor een avondloop!

lees meer